Portrætfotografering

Portrætfotografering i københavn/ Frederiksberg/ Vestegnen

Skal du invenstere i et godt professionelt portrætfoto af dig selv? - Et godt portrætbillede har glimt i øjet, udståling og hvor du ser godt ud.

Hos Fotograf Camilla Hey får du:

- Først er det vigtig at finde hvilke stilart og udtryk samt hvilken anvendelse billedet skal have - jeg hjælper dig med at vejlede dig om dette (der er stor forskel for udtrykket om billedet bliver taget på studie eller på location). Anvendelseformål er det til trykte medie eller til en hjemmeside, og hvem er målgruppen, det er også vigtig at få det på plads inden fotograferingen - Udtrykket og stilen fortæller/understøtter hvem du er.

- Billedet skal være personligt, nærværende og ikke mindst vise din bedste side af dig - Du skal "sælges" på den bedste måde. Husk billedet varer evigt.

- Går du til en professionel portrætfotograf er kvaliteten, teknikken og udstyret selvfølgeligt i top.

- Det er vigtigt at du har tillid til den fotograf du vælger, så du kan være afslappet.

Når du har fået taget nogle rigtigt gode billeder - kan du ligeså godt udnytte til alle de steder, hvor du bruger billeder og ofte kigger på - som på hjemmesider, facebook, kørekort, id-kort, pas, gaveide til familie og venner.

Camilla Hey er en professionel og kreativ fotograf med øje for detaljerne, der samtidigt er god til at få det naturlige smil frem.

God service og høj kvalitet er en selvfølge.

Jeg har forskellige billedpakker - så ønsker du at få tilsendt priser på portrætfotografering, kan du sende mig en opgavebeskrivelse på www.camillahey.dk under priser.

Fotografering er digital, så der er mulighed for at få billederne i sort/hvid eller i farver.

Billederne bliver grov sorteret og lagt ud på Camilla Hey´s website - under "log ind" hvor du sammen med familie og venner, selv kan vælge de billeder ud som du synes er bedst.

(Alle billeder bliver gemt i min. 5 år.)

Der er mulighed for at få taget portrætter i mit artelier på Frederiksberg, i landelige omgivelser i Ishøj landsby - eller vi kan fotografere on location som skaber en helt anden stemning.

Camilla Hey leverer de valgte billeder på CD/DVD høj opløsning - så du får et digital negativ, så du selv kan fremkalde billedet i utallige kopier.

Der er også mulighed for at få prøvekopier, prints, plakater eller billederne i album/ mapper eller på lærred.

Jeg anbefaler man får billederne fremkaldt hos www.labnet.dk, www.colorgruppen.dk (de er professionelle og levererer høj kvalitet til billige penge). Du skal ikke få billederne fremkaldt hos en almindelig fotohandler, de svinger for meget i kvaliteten.

Portrætterne kan anvendelse til:

Brochure, aviser, artikler, klummer, CD-cover, visitkort, virksomhedsportrætter, firmaportrætter, profilbrochure, portrætserie, id-kort, invitationer, kampagner, børneportræt, modelbilleder, portrætter til gave, pasbilleder, student, studiekort, hjemmesider, website, årsberetning, bøger, konfirmation, dåb samt bryllup.

Andre former for portrætter: helfigur, halvfigur, børnefotos, babyfotos, dyrefotos, brylluspbilleder, collage, søskneportrætter, gruppebilleder, familiebillede, boudoirfotos, gravidbilleder, billeder af din gravide mave evt. med søskende eller mand.

Jeg har samarbejdet med make-up artiser og stylist, hvis der er behov for dette.

Jeg fotograferer ikke de klassiske skolebilleder og gruppebilleder til instutioner som vuggerstuer, børnehaver, skoler.

Se mere på www.camillahey.dk under portfolio og priser.

Din inventering være evigt.. og det er kun dejligt at kunne kigge tilbage på et godt billede.

Camilla: "jeg har jordens bedste job"
- Det er berigende at kunne glæde andre (det varmer og er en stor tilfredstilles, når folk er rigtig glade for billederne)
- Skønt at kunne fremhæve folk gode sider
- Det er dejligt at se på smilende mennesker hele dagen, når man arbejder.


Ingen kommentarer: